sariselin Deri canım biz 5’te görmüştük ama bazen geç döllenme vs olabiliyor. Sabretmekte fayda var. Rabbim inşallah yavruna kavuşturur
Smiley87 Deri benim ilk hamileliğimde 5+6 da kese ve yolk görünmüştü , 10 gün sonra gittim kalp atışları duyulmuştu
Gizemmpolatt Kızlar bişey sorcam ben 6+5 im gecen hafta keseyi gördüm 15 mm dedi doktor yolk da olusmus sizce yok olustuktan sonra bebeğin kalp atıslarını duymama gibi bi ihtimalimiz varmı
sariselin Gizemmpolatt jinekolog eniştem yolk varsa %70’i tamamdır demişti. kalp atışını da duyarsınız bir haftaya kdar en geç allahın izniyle inşallah
Kameronur Gizemmpolatt ben varım canım. Yolk vardı ama bebek oluşmadı boş gebelik yani. Ama sen içini ferah tut erken daha görünür.
sariselin Deri son adet tarihine göre hesapladıysanız bebek daha ufak olabilir. Doktor ne dedi? Önümüzdeki hafta tekrar çağırmıştır muhtemelen. Dualarım senin için🙏
sariselin Gizemmpolatt tek taş gibi gözüküyor bende de öyleydi. Bu hafta kalp atışını duymak nasip etsin Allah’ım 🙏
Deri sariselin sariselin son adetimin ilk gününden hesaplayınca 5+1. Kese 8.55 mm ama yolk kesesi görünmedi 😞😞 çok sağol duaların için canım allah razı olsun 😘