Nalkan Selvis cnm normal doğum olsa risk içerir dedi doktorum bana benimde sezaryen olucaktı zaten doğumum hemen alınması gerekmiyor sanırım öyle birşey demedi benim doktorum
SevgibiR Ozlemsvr az daha beni uygulamadan atcakti ya😬😬 doğum tarihini güncelledim bebeğin 39 hafta yaptim geri açtım
SevgibiR Zeynepkadas 2405 Annem Elifiniz Sareee Bugun kontrole geldim hafif sanci çıktı 1 cm açıklık var dedi Dr öğleden sonra tekrar nst gircem bakcak en fazla 41 e kadar beklerm dedi 😰 yksa yatircakmis hatta istersen şimdi yatirim dedi YK istemem dedim 😵
Senaamomm SevgibiR 38+4 heyecanla bekliyoruz bugün leğen kemigimde hep ağrı ve baskı vardı onun dışında yalancı sancılarla geciyo günlerimiz
Lehrerinn SevgibiR 37+4 den selam🖐🏻 Heyecan , korku, stres iyice arttı valla. Yrn doktor kontrolüm var bakalım doğumla ilgili ne dyecek. Çatı kontrolü olmadım daha. Normal doğum istiyorum ama korkmaya başladım🤦🏻♀️
Taila Nalkan sana ne sebeple erkene gün verdi acaba ? 🤔 bende şuan tam 37 haftalığm 28ine yapalım ameliyat dedi yani 39+2 de 😭