Deryaahmet Kızlar 34+5 olduk bugün kontrolde bebeğimin kafası 37+4 göründü. 🙄😱 Normal doğum pozisyonundayız bu durum ne derece etkiler normal doğumu yaşayan var mı ? Zor gibi 🤦🏼♀️
Ozge1008 Deryaahmet benimkind de kafası küçük demişti doktor. Gerçekten küçük kafalı bi şey doğdu. Kafası küçük kolay çıkar demiştim ama olmadı malesef🤷🏻♀️
Annee02 Deryaahmet bana da kafası önde genetiktir dedi normal doğumu engeller falan demedi zaten milim dedi çıplak gözle anlaşılmaz ama hassas ölçümle önde dedi
GULSAHKP Benimkinin de kafası büyük ama araştırdım genelde çnde olurmuş sıkıntılı değilmiş doktor da zaten bişey demedi belki de genetiktir eşiöin kafası kocaman😂
Deryaahmet GULSAHKP bi hafta 10 gün sıkıntı değil dedi bana da, 20 gün biraz fazla geldi sanki bilemedim 🤗
nisanisa Banada öyle söylediler ama normal doğdu oğlum kafasında bi tuhaflık yoktu ilk defami dediler belkide bebek o an oynadı ultrason yanlış ölçtü olabiliyo böyle şeyler
nisanisa Deryaahmet 20günde cokmus benimki 2hafta mi ne önde çıkıyodu kucağıma bi koydular anam bu ne dedim minnak bişey 😂 benim bebeğim 3900 doğdu orasını ne sen sor ne ben anlatayim 😒