demetov Kızlar çevremde bir kaç kişiden bunu duydum kozmetik firmalarına satıyolarmış iste mutlaka gömersin diye uyarıda bulunuyolar. YOK ARTIK dedim İnternette de yazıyo hiç duymamıştım. Böyle birşey yoktur dimi ben bunu hayatta diyemem hastanede
duygumfoca demetov iki hayattaki çocuğumun plasentasını almak o yaşlarda hiç aklıma gelmedi bilmiyordum 11 şubatta cennet kuşumun plasentasını da almadım plasentadan ayrıldığı için kaybettim çünkü bebeğimi Şimdi oğluma hamileyim sağsalim yavrumu kucağıma alırsam plasentayı alacağım zeytinağacı fidanı alıp onun altına gömeceğim 🙏🏻
aslmoms demetov bende ilk defa duydum. Saç telimi bile ben kimseye satmam ya . Kim bilir ne zaman ne için kullanırlar. dünyanın binbir türlü hali var.
Miillena demetov gebe okulunda söylendi bize de eğer plasentayı istiyorsanız doğum öncesi söyleyin ve yanınızda bir poşet getirin hastanede de bekletmeyin hemen ne yapacaksanız yapın denildi. Ebe normalde atıldığını söyledi ben almayacağım.
demetov aslicancan yok ben de almıcam söyleyemem bile ben böyle bişeyi eşim de duymuş korkuyo şimdi günah diyo atarlarsa sorun yok benim için
duygumfoca demetov amin çok teşekkür ederim 🙏🏻hepimiz inşallah yavrularımızı sağsalim kucağımıza alalım 🙏🏻
Snmsu Ben özel takipliyim istedim ama vermiyorlar doğum zamanı tekrar şansımı deneyeceğim çok önemli bir konu
Keziban Snmsu vermemek gibi bir durum söz konusu olamaz o size ait bir organ gibi düşünün dilekçe örnekleri var doldurup hastaneye bildirin
Keziban demetov tabii ki dilekçe ile yazılı başvuruda bulunup isteyebiliyorsunuz artık çok örneği var