mystery94 Kızlar en son 11 Kasım’da regl olmuştum 17 Kasım’da rahim filmi çektirmiştim doktorum tarlusal verdi regl olmadım hala diye. Üç gün oldu ilaç biteli sizce ne zaman gebelik testi yapmam lazım bazılarında tutuyormuş çünkü
nursenasu27 mystery94 bende tarlusal kullandım üstüne dkh kullandım bi gittim doktora gebeymişim haberim yok âdet düzensiLiğim vardı
mystery94 nursenasu27 ay inşşşş öyle düşünmek istiyorum bende :(( bugun test alsam çıkar mı peki eğer varsa 3. Gün biteli
nursenasu27 mystery94 bilmiyorum vallaha canım ben tarlusal kullandım olmadım tekrar gittim doktora dkh verdi yazz ona başladım o bitti hâlâ olamamıştım gidince doktora öğrendik üç kan testi negatif iki evde test negatifti hep geç döllenme ile gebe kalmışım
nursenasu27 Yank kullanım yerleri var tabi temel amaç âdet görmek için bende onun için kullanmıştım ama âdet olamamıştım
nursenasu27 mystery94 evet bu bebeği beslendiğini bi çok ebeden bende buydum tüp bebek tedavisi görenlere de veriliyormuş
nursenasu27 mystery94 belki beyaz akıntın enfeksiyon dan dolayı olabilir benim hâlâ devam ediyor ara ara çoğalıyor maalesef hiç geçmedi o doktora söylerseniz zaten gebeyken kullanılacak fitil veriyor
mystery94 nursenasu27 şimdi gebe olduğum belli değilde ama mesela siz ilacı kullandıktan sonra hamile kaldınız ya ozaman gelmişti akıntı demi
nursenasu27 mystery94 tabi o zamanlar da akıntım vardı ben enfeksiyon dan sanmıştım bir sürü fitil hap vermişti doktor o zaman bile gebeymişim kan değerlerimde çıkmadı doktor göremedi kistin var demişti hatta
mystery94 nursenasu27 anladım canım sağ olasın benimki de yumurtalık iste dönmüş dedi o yüzden bu ilacı verdi