Busraaaakkk oyku30 dayanılmayacak gibi olduğunda parol içiyordum vitaminlerden sanırım kesildi bu ara şükür
melikemm2708 oyku30 çok geçmiş olsun bende 16 haftalık gebeyim. Hiç bu kadar başımın ağrıdığını hatırlamıyorum. Çok nadir ağrırdı normalde migrenim falan da yok. Ama hamilelikten beri başımı duvarlara vurmak istiyorum resmen çok şiddetli ağrıyor. Neden anlamadım yarın doktora sorcam bakalım.
Fizikcifizik oyku30 aynisi valla neden acaba bir sıkıntı mı var yoksa diye hep endişe halim oliyor. Her gun başım sinrada dişime vuruyor
yildiz93 Benim direkt migrenim tetikleniyordu günlerce çektim ağrısını en son doktorumun tavsiyesi ile magnezyum takviyesi aldım onunla geçti başımın ağrısı tavsiye ederim doktorunuza sorun bakalım onaylarsa kullanırsınız
yildiz93 18641864 magnezyum diasporal şase kullandım hamilelere verilen bi formuymuş bu bebeğe de faydalıymış. Ama ağrı kesici gibi 2 saat sonra ağrıyı kesmesini beklemeyin. Benim ertesi gün hafiflemeye başladı böyle azala azala bitti. Siz yine de doktorunuza danışın lütfen 🙏🏼
SsSenosss Ağır migrenim vardı benim de.Maalesef minoset kullanabildim sadece ağrı olduğunda.Doktorum kahveyle birlikte al demişti gerçekten daha etkili oldu.Belki size de bir faydası olur.Baş ağrısı ne demek çok iyi bilirim.