ebrudefnee flover0 bulantım sadece 1 buçuk 2 ay arasında oldu hafif bulantılar ondan sonra yaşamadım şuan olmuyor bulantı çok şükür sadece arada kaşık ve karın ağrıları oluyor sizin nasıl gidiyor
atesvesu Deletedmom_808 üçüncü gebeliğim iki kızım var üçüncü kızımı bekliyorum 22+6 haftalık olduk yarın detaylı USG miz var onu görmek için sabırsızlanıyorum 🥹🥹
atesvesu lol sağlıcakla gelsinler inşallah ikizlerin biri kız biri erkek olması çok güzel oluyor her iki meyveden de tattirmis Rabbim size maşallah 🤲♥️
colkizi hiraikra Aynı şekilde benim de ilki kız 9 yaşında ve şimdi yine kızım olacak 29 haftalık hamileyim 🌸
atesvesu aysegulluyar canım hiç endişe etme geç döllenme olmuştur benim de başında 1 hafta geriydi son adet tarihim ile ama 11.haftasinda yakaladık şuan 3 4 gün de önde gidiyor hatta doktor bana 1 hafta geri yada ileri olması sorun değil dedi
minikcivciv89 Deletedmom_808 Deletedmom_808 ikinci gebelik 1. si 2022 de kürtaj oldum 26+6 yarın 27 hafta olacak kızçem olacak Allah izin verirse 🫠🥰
elif837_ 2 gebelik bir kızım var 16+6 inşallah oglum olur sol yumurtalıktan gebe kaldım kızımla aynı Allah hayırlısını nasip etsin
R45M seymayla valla canım bende bugün gittim doktor da ilgilenmedi pek bugün itibariyle 5+3 olduk elime bir ultrason kağıdı verdi boş bir siyah alan görünüyordu heralde kesedir öyle diyim tersleyip duruyordu zaten yanıma çocuk götürdüm diye