dmrelif İlk gebelik 34 haftalık cinsiyet kesin değil başta kız dediler sonra erkek dediler en son gorunmuyor dediler doğumda ogrenicez
erkekannesi1_ Esoc bilmiyorum bugün saat 2 de gideceğim inşallah ama devlete gidiyorum daha doğumla ilgili bilgi alamadım döndüğümde unutmazsam güncellerim sana canım 😊
sevilaydag Kaam hayırlı olsun bende 6 haftalık hamileyim benim ki de 9 yıl aradan sonra mucize gibi geldi bende hiç bir belirti yok normal mi bazen hamile olduğumu unutuyorum bile
Kaam sevilaydag hayirli olsun sağsalamat kuçaginiza alın inşeallah, aynen benim içinde surpriz oldu, hiç bir belirti benimde yok, sadece arabir başdönme gibi hallarım oluyor, oda yemek zamanıni ötürdüyüm için, aclıkdan bence
yelizhayat aysegulluyar bazen geç döllenme olabiliyor o yüzden duyulamayabiyor. Benim öyle olmuştu son adet tarihine göre 8 haftalıkken duyulmamıştı bile vajinal ultrasonla baktı ve duyduk. Sonra da son adet tarihimi güncelledi doktor
erkekannesi1_ Esoc Allah razı olsun çıktım hastaneden doğum normal dedi ama daha tarihi belli değil herşey yolundaymış şükür