bezelyemm hiraikra benim daha küçük cuma günü öğrendim 9 haftalık 🥲 temmuz 23 doğum inşallah . Sezeryan olduğu için 38 hafta sonunda 39 başı olucak mecbur .
hiraikra bezelyemm Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve tabi ki tüm anne olacakların🤲benim de sezeryan olacak bakalım daha gün verilmedi büyük ihtimal 38. 39. Hafta alır diye düşünüyorum tam bilgim yok
Atiye2727 Gebelik iki kızım var 13.haftalik erkek denildi inşaallah bakalım net bi şekilde gördük 😁 hayırlısıyla inşallah kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🥰🥲
arzukrgl Deletedmom_808 benim beta 24 Aralık 640 çıktı bugün 1151 doktor yavaş yükselmiş dedi sizce yükselirim çarşamba günü tekrar beta vericem
Kahyaasena Deletedmom_808 ikinci gebeliğim 5 haftaligim ama hiç bir gebelik belirtileri yok😂 mide bulantısı da yok böyle olmasi normal mi
Atiye2727 Kahyaasena canım 9 haftalıktan sonra merhaba diyor 😁😁😁 bulanmıyor deme vala nazar degdiridim ben kendime aynı şekilde 😁😅
irmkc Kahyaasena inşallah bulanmaazz ama ben öğrendim 4 haftalıktı iki hafta sonra başladı sende olmaz umarım 🥲