aysegulk07 Çalışıyorum ve mecburen yollar kapalı olduğu için yürüdüm gebelere izin de yok sabah sabah yürüdüm o kadar 🥺 sizin oralarda da yağıyor mu çalışan hamileler nasıl yapıyorsunuz
kartanesi___ aysegulk07 Ay evet yağıyoorrr🥳😍öğretmenim ben okullar tatil edildi evde yatış🤣çok iyi oldu valla 32 haftalık oldum sayılır artık zorlaşmıştı
sudeli4 aysegulk07 ah keşke yağsa diyorum bende samsundayız kar yok. Kar görmek için insanlar 4 çeker arabaların çıkabildiği yükseklere gidiyorlar 🫣
happyela aysegulk07 Ankara da karın k si yok 😭 ay bir yağsa oğlum saat başı kar yağdı mı diye cama bakıyor 🫠 bir de size neden izin yok? Ben oğluma hamileyken mağaza da çalışıyordum orda bile gelme kar tatili sana demişlerdi hatırlıyorum. Ay nasıl yürüdünüz hamileyken halinizle karda ya kıyamam 🤦♀️
ikiprensesannesi___ aysegulk07 ya Allâh yardımcınız olsun keşke size de tatil yapsalar bizim burda da çevre köylerw falan yağmıştı bugün merkeze de yağmaya başladı
aysegulk07 kartanesi___ yaa ilden ile değişiyor heralde bizim burada tatil edilmedi edilse gebelere de idari izin diye geçiyor 🥹 siz şanslısınız bugün bol bol dinlenin 😍
aysegulk07 sudeli4 yaa bu ara her yere yağacak deniyordu bazı bölgelerde çok var inşallah sizin orada yağar 🥹
aysegulk07 happyela devlette memurum mecburen valilik izni olmazsa gelmek zorundayım 🥲 sağlık olsun Napalım 🥹 inşallah Ankara’ya da yağar yağmamasına şaşırdım bu mevsimde 🥺
sudeli4 aysegulk07 umarım yağar cnm daha hiç eksiye düşmedi dereceler ne merkezinde ne ilçelerinde yok şimdilik yağarsa mutlu oluruz tabi 😇
happyela aysegulk07 Allah Allah bende izin olmamasına şaşırdım ya tüh inşallah valilikten izin gelir de dinlenirsiniz biraz 😊 vallahi bizde dört gözle bekliyoruz Ankara karıyla ayazıyla meşhur normalde yüksek kesimlerine biraz yağdı ama biz alçak kesimde kaldığımız için bekliyoruz daha 😊
aysegulk07 ikiprensesannesi___ çoğu yere yağıyor heralde ay inşallah yarın tatil olur onu bekliyorum 🥹