ecenurg59 Herkese merhaba ☺️ 30 haftalık hamileyim fakat isim seçme konusunda hala kararsızız. Şuan hoşuma giden bu iki isim var. Eğer modern, farklı isim öneriniz olursa onuda öğrenmek isterim.🙏🏼
ozgenurd Öz türkçe olmasına rağmen çok farklı isimler düşünmüşsünüz bunları da düşünün isterseniz Akın Barlas Bartu Kubilay Turan Akgün Gökalp Göktuğ Meriç Asım Uraz Kutay Aybars
ecenurg59 ozgenurd Evet bir yandan farklı bir yandan da anlamlı olsun istiyorum diğer isimler çevremde yeterince var ☺️
zuloss ecenurg59 ben nasip olursa Mirkan koyacağım eşim pek istemiyor ama ilk günden söylemiştim erkek olursa bu olur diye
kavalakurabiyesi zuloss sizin sosyal medya hesabınız mı var paylaşım yaptığınız bü kızda görmüştüm yere mirkan yazıyordu o sizmisiniz 😂
kavalakurabiyesi ecenurg59 pars çok güzel bende düşündüm ama etrafımda kime dediysem köpek adı vs dediler noyanda çok kötü
zuloss kavalakurabiyesi Ahaha ben hiç yazmadım ben kardeşimin arkadaşının ismi çocuk çok efendi doktor da oldu bu sene ilk maaşıyla da anasını babasını umreye gönderdi ona benzesin diye bu ismi düşünüyorum da benim cinsiyet tam net değil daha 😀
ecenurg59 ments keşke yorum yapmış olmak için yorum yapmasanız . Kendi çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eminim banel bir isim koymuşsunuzdur bu zihniyetle.