250199 haftaya girdim sabah doktor kontrolüm var 1 aydır çok merak ediyorum ne durumda diye sizin bebişler nasıldı bu haftalarda siz nasıldınız ne gibi şikayetleriniz oldu?
bus_ra1 250199 aslında çok çok güzel gidiyor ama bazı günler hareketler çok daha fazlaylen bazı günler çok daha az olabiliyo sizinde oyle mi?
Papatya05_ 250199 merhaba canım 32. Haftaya girdik. 30 haftalıkken gittim iyiydi bebeğin hareketleri çok sert ve ani değil çok nadir sertleşiyor normal hareketleri oğlumla kıyasladığım da daha normal hareketleri Sağlıklı olsunlar da gerisinin hiç önemi yok
250199 bus_ra1 28 e girdiğimden beri hareketli baya ondan öncesi bazen günde çok az hissediyordum hareketlerini, şuan hareketli yorulduğumda galiba oda yoruluyor çok fazla hareket etmiyor gece çok hareket ediyor benim bebiş
250199 elifcalss 12. Haftada fetal dna yaptırdım 25 te şeker testi yaptırdım bide kan uyuşmazlığı var bizde geçen haftada kan uyuşmazlığı testini yaptırdım😊
250199 Papatya05_ maşallah aman sağlıklı olsunlarda bir şey istemiyoruz başka 🙏 bende bugün gittim iyi çok şükür kızım bir dahaki kontrolü 32. Haftaya verdi bakalım sonra 2 haftaya düşücekmiş kontroller 34 ten sonra da her hafta dedi siz hiç nstye girdiniz mi?
Papatya05_ 250199 30 gittim doktorum şekerden dolayı yükleme yaptırmamıştım evde ölç dedi çok şükür normal çıktı sonuçlarım normal çıkarsa 34 haftada gel dedi normal çıkmazsa 32 de gel dedi bende 34 de gideceğim inşallah