Benden hem de bilgilendirme olsun.. Kızlar moralim çok bozuk tektaşım ve alyansım 4 senedir parmağımdaydı bu sabah inanılmaz bir ödemle uyandım 37+6 haftadayız aslında yediklerime dikkat ediyorum tuzsuz besleniyorum ama biraz tatlı yemiştim ödem yapar mı valla bilmiyorum onuda neyse sabah bi uyandım parmaklarım nasıl şişmiş anlatamam hep zarif ipince olmuştur ellerim yüzük numaram da 9,5 siz düşünün arkadaşlarımın parmaklarına yüzüklerim küçük gelir denediklerinde küçük parmağının boğumundan geçmemişti birinin aman diyorum yüzüğü oynatacak yer yok parmağımda canım nasıl acıyor hareket ettiremiyorum tırnağıma doğru morarmış artık kaç hafta olmuşsun 15 kilo almışsın çıkarsana doğumun yaklaşmış bi de dimi salaklık bende çıkarmaya çalıştık yoook oynamıyor zeytinyağını vazelini sabunu sürdük ip denedik iyice şişti buzlu suda beklettim ödemi geçsin diye hele bana bakın çağır 112 o da yok pazar pazar açık kuyumcu aradım Avm de buldum onlarında makas sözde körelmiş alyansın içi doluymuş kesemedi sağlık kuruluşuna gidin dedi bi de kanırttı artık can acısından tansiyonum düştü mü çıktı mı anlamadım bayılacak gibi oldum sancı girdi mi yolda ay diyorum şimdi değil böyle planlamadım neyse 112 aradım itfaiyeye bağladı ambulans olmadan gelmiyoruz hastaneye yakınsınız oraya gidin dedi hastaneye vardım en yakınımda devlet hastanesi vardı Kartal orada da sekreter yeşil alan açmış durumumu anlattığım halde yeşil alana gittim upuzun kuyruk bi daha gittim bi adam vardı abi dedim 38 hafta olmuşum durumum böyle vallahi ben dayanamıyorum o zaman itfaiyeyi ben buraya çağırcam dedim yanındaki kıza dedi öncelikli hasta travma niye açmadın düzeltelim dedi boşuna geçen 15 dk oldu travmaya alındım kestiler yüzüğü rahatladım doktor nasıl kızdı hastaneye neden gelmiyorsun kuyumcu arıyorsun bi de hamilesin parmağın morarmış kangren ederdi seni diye neyse sancım olunca bi de kadın doğuma alındım tansiyonum 14/10 olmuş gözümde ışıklar saçılmıştı sanki nur inmişti gözlerime parıltılar görmüştüm idrar kan aldılar çok şükür değerler normal çıktı ama Nst sancı çıktı bu korkuda bana yetti siz siz olun belirli bir zamandan sonra takmayın çıkarın gerçekten ne kadar dikkat etsenize kilo ödem bunlar oluyor gerek var mı bu kadar strese kendime kızıyorum Allahtan bebeğim iyi hem canımdan can gitti hem de yüzüklerimden oldum aman ne yapayım