mercimegin_annesiii Anneler merhaba bişey merak ediyorum şuan 16+4 üm 38. Haftam kurban bayramı 1. Günü oluyo benim 2. Sezeryanım olacak doktor bayrama denk geldiği için öncesinde alırım dedi size bilgi verildimi bunu la ilgili
tdrmss mercimegin_annesiii Kurban bayramını beklersende doğumun başlama riskini göze almıyor büyük ihtimalle özel mi devlet mi
fayting mercimegin_annesiii benim de 17+2 ama ben kurban bayranından sonra doğurmak istiyorum 39+3 te felan
fayting mercimegin_annesiii 38 de doğurdum geçen solunum sıkıntısı yaşadı bir hafta sonra doğurmak istiyorum bunu da
tdrmss Valla benim ilk gebeliğim 19+3 uygulamaya göre bayrama çok yakınım ama 40 hafta olarak Normal olma durumundan bana hiçbir şey denmedi
mercimegin_annesiii tdrmss devlet dedi zaten 2. Sezeryan 38 de yada küsürde 39 olmadan alıyormuş ama o tarih işte bayram oluyo o zaman 37. Haftada alacaklar bi sıkıntı olur mu bilmiyorum
tdrmss İyi de doğum vs için nöbetçi olmuyor mu hastanede oluyor diye biliyorum tek sıkıntı kendi doktorun sezeryana değilde başka doktor girer
mercimegin_annesiii tdrmss benim ilk sezeryan olmadığı için planlı yapacaklar ondan bide kız bebek onla alakası var mı bilmiyorum 37. Hafta oluyo işte bana 20-27 Mayıs arası alırım dedi
mercimegin_annesiii fayting sizinde bayrama denk gelecek ama öncesi olsada 38. Hafta olur beklersen 40 dolar bayramdan sonra yanlış mıyım
Melissayda @mercimegin_annesiii benimde öyle olmuştu erken alabiliriz demişti ama son kontrol de her yolunda olduğu için bayram dönüşü oldu. 37+6 oluyordum bende ama minişim 38+6 da alındı. Özel hastane bu arada
Melissayda @mercimegin_annesiii 37 de doğup küveze girmeyen var 38 doğup hatta 41 de küveze giren var. O yüzden stres yapma sağlıkla gelsin 🩷
mercimegin_annesiii Melissayda 2. Olup iyi beklemişler o zaman inş bizlerinde hayırlı zamanda olsun ☺️