Bestelina Son ayımdayım hatta günlerimde az önce tuvalete gittim ve kahverengimsi akıntı vardı peçeteyle sildim biraz yoğundu ilk defa böyle oldu normal midir
Smiley87 Bestelina sümüksü bir yapısı varsa nişandır canım , ama nişandan sonra Doğum hemen başlamayabiliyor , kimilerinde hemen oluyor kimilerinde birkaç gün sürüyor , suyun gelirse ve ya düzenli sancıların başlarsa hemen doktora git canım 🤗
Bestelina Zehramom vallah görün e birden korktum dediğim gibi ilk defa oldu normal kahverengiydi iki 3kere sildim sonra çıktım az önce baktım yok birşey gibi aöa siz nişan deyince iyice bir korktum
Zehramom Bestelina genelde son zamanlar geldiği için dedim düşük tehliken varsa bilemiyorum cnm yinede doktorunla görüş bizimki tahmin 🙂
031965 Bestelina sancın filan başlar belki nişandan sonra gerçi kimi nişandan bi hafta sonra bile doğum yapabiliyo
Aysesare Bestelina sancı olursa takip edersin ,kanama veya su gelmesi olursa direk gidersin zaten Emin’im biliyorsundur zaten 😊 hayırlı doğumların olur inŞAllah
Bestelina Smiley87 çok teşekkür ederim tabiki sancım falan olursa hemen gidicem normal di ama ya kahverengimsi
Smiley87 Bestelina nişansa zaten devamı gelmez canım sen takip et kanama devam ederse doktora gidersin