Hashasim2020 Kızlar hep süt içiyorum bebeğe yarasın diye fenalık geldi, Salep içiyorum birkaç gündür acaba süt yerine geçer mi bebeğe kilo aldırır mı hiç faydasını gören oldu mu 😀sonuçta sütlü içecek yani o da aldırır diye düşündüm 🤤
mavikalpvemavikalp Hashasim2020 süt sandığınızın aksine zararlı salepte faydası yok Muz ceviz yumurta et tavuk balık tüketin ve bozada seviyorsanız o kilo aldırıyor bebişe
Hashasim2020 lux38 yani dimi bence de, acaba özellikle böylr 1 hafta falan içip ekstra faydasını gören oldu mu diye merak ettim
Hashasim2020 mavikalpvemavikalp onları Hergün yiyorum boza içmiyordum ama boza da ekleyeyim teşekkürler ♥️
ikincibahar_08 Ben kefir tüketiyorum bol bol hem bağırsaklara hem bebeğe faydası var doktorum her gece muz ve 1 bardak kefir önerdi
Snowel Hashasim2020 bozada koruyucu var bence tüketmeyin salepte de vardır.eğer aktardan orijinal almadıysanız.
aslicancan edannnnur ben diyet yapıyorum mecbur şekerden sebep diyetisyenim gebelerde sütü sevmiyorum demişti nedenini sormadım ben süt içiyodum vermedi sekerden desem bilmiyorum ama simdi sizde böyle yazmışsınız süt niye iyi değil acaba bende bıraktım sonra sütü
Nisanmomy Hashasim2020 canım salep denemedim ama tahin pekmez karıştırıp yiyince işe yarıyor. Grip olduğum için tahin pekmez günde 1 tatlı kaşığı kadar tükettim. Doktorum son kontrolde bebeğin kilo aldığını ne tükettiğimi sordu. Ekstra sadece Tahin pekmez tükettim dedim. Bebeğe yaramış dedi.
zfrnemos Hashasim2020 ben duzenlı kakaolu ve ballı sut içiyorum salep eger dogal olduguna emınsenız için kullanın dıger turlu marketlerde içinde tonlarca madde oluyo
edannnnur aslicancan benim kadın doğum doktorum süt içme gereksiz onun yerine yoğurt kefir ye dedi artık doğal değil belki ondandır
dryyvz aslicancan süt çok fazla hormon içerdiğinden dolayı çocuk yetişkin vs kimseye dümdüz hali önerilmiyor kefir yoğurt ayran haline geldiğinde yapısı tamamen değiştiği için faydalı ama şuan ineklere daha çok süt versin diye ilaçlar hormonlar verildiğinden direk süte geçtiği için süt zararlı deniliyor
Baklavaseverim Hashasim2020 Sütü kendi kalsiyumun için iç gün de 1 bardak bebek için kilo aldırdığını falan duymadım bir de salepin içinde şeker oranı çok yüksek eğer dikkat ediyorsan içeriğine bakmanı tavsiye ederim canın çekiyorsa iç onun dışında gereksiz 🤣🤣