ecemligizem Benim reglim 6 ocakta olması lazım dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım 🥺 ama tabiki negatif çıktı siz en erken ne zaman öğrendiniz tavsiyeniz nedir kan versem en erken ne zaman çıkar
yildiz93 ecemligizem ben reglime 5 gün kala kan testiyle öğrendim 17,25 çıkmıştı sonucum. İdrar testini beklemekle uğraşmak istemedim o yüzden direkt kan verdim.
ecemligizem yildiz93 benim daha var o zaman yılbaşından sonra mı yaptırsam kan daha sağlıklı olur acaba 🥺 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
ecemligizem Happymami kan testin demi öğrendiniz pekii hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın :)
ecemligizem Gokturkmom_ kan testin demi öğrendiniz peki bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
yildiz93 ecemligizem teşekkür ederim🌺 Biliyorum beklemesi çok zor ama erken yapıp negatif sonuç alacağınıza hiç boşuna üzülmeden birazcık sabretmek en güzeli 🙏🏼
ecemligizem Happymami çok erken çıkmış aslında sizinde 7 gününüz varmış daha benim dün testte çıkmadı biraz daha beklesem mi diyorum kan için 🥺
Happymami ecemligizem evet herkesin aynı olmuyor ilk kızımı çok geç öğrenmiştim bu bebeğimi erkek öğrendim bekleyin adetiniz geçene kadar
zeyyy_ @ecemligizem Benimde 6 Ocak daha çok erken çıkmaz bence ben de 31 inde sabah test yapmayı planlıyorum ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim umutlu gibiyim inşallah bekleyen hepimizin pozitif çıkarr 🫶🏻
ecemligizem zeyyy_ ayy beraber yapalım o zaman ama direk kan vermek istiyorum . 1. Hamileliğimde adetime 1 gün kala testte öğrenip kan vermiştim
Bdks98_ ecemligizem selamlar ben regl gecikmesiyle yaptığım test ile öğrendim 6 gün gecikince yapmıştım testi
ecemligizem Bdks98_ ayyy beklemişsiniz maşallah ❤️ bende biraz daha bekleyip kan vereceğim artık bakalım
ecemligizem Zeysareannesi ayyy 12 gün maşallah ne kadar erken çıkmış ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🥺
Zeysareannesi ecemligizem kişiden kişiye değişiyor sanırım ilk gebeliğimde de çok erken öğrenmiştim. İdrarda çıkmayabilir ama kanda çıkabilir sizin de belirtileriniz varsa
Selin6 ecemligizem 3+1 de öğrendim, erkem gebelik testinde çok silik çizgi çıkmıştı aynı gün kan verdim 15,71 çıktı🌸
zeyyy_ @ecemligizem Bende kan vermeyi düşündüm de sağlıkocaklarından geç çıkıyor acil de biraz uzakta çalışıyorum da o yüzden çarşamba sabah test yapayım diye düşündüm 🫠
123se ecemligizem benim de reglime 7 gün varken negatif çıktı ama reglenden 7 gün sonra yapınca çift çizgi çıktı