Ebruyar Antalya’da yaşayan anneler memnun kaldığınız özel hastane ve doktor ismi paylaşırmısınız Özel hastane araştırmasına gireceğim paket mi aldınız sadece doğum mu yoksa muayene vs ayrı ayrı mı ücret ödediniz bilgi verirmisiniz
yaseminkarakus0728 Ebruyar 2021 de topçular Medstar Hastanesi’ne gittim doktor Nilsem Eraslan vardı hala varmış çok iyi ve ilgili bı doktor. Hastane temizdi çalışanlar ilgiliydi. Muaneye gittikçe ödeme yaptım ve doğumda ücret odemistim. Toplu Paket olarak ödeme yapmamistim
cizgilidefter Ebruyar özel uncalı hastanesi Aliye Nigar Serin 🌸 Çok memnunum tüm sürecimde hem doktorumdan hem hastanemden
umutttttt Ebruyar ben ofm hastanesine Recep bayraktara gidiyorum çok ilgili ultrasonla çok iyi bakıyo muayene ücreti 1750 fakat yılbaşından sonra o da muhtemelen zamlanır. Sezeryan fiyatları 38.000 doğum paketi değil sadece doğum ve bir gece yatış kanlarla beraber
Ebruyar cizgilidefter özel sağlık sigortası benim de var ama doğum için pek işe yaramıyor diye biliyorum muayene ve doğum ayrı mı ödeme yaptınız
gebelique2005 umutttttt umutttttt peki doktor ekstra ücret alıyor mu ? Yoksa o ücretin içinde mi oluyor ?
umutttttt Ebruyar ben ayrı ayrı ödedim gerçi gebeliğimde yeni daha 3.5 aylık 3 aydır düzenli gidiyorum 1750 veriyorum 10 gğn kontrol süren var. Hastande doğum paketi yok
Sultan_nur Ben şuan Medstar topçulara gidiyorum doktorum Murat doruk çok memnunum doğum paketi almadım ama giden bir kaç arkadaşım çok memnun o yüzden tercih ettim
Sultan_nur aysaninbu 2025 de muayene ücreti 2500 dü şuan kaç bilmiyorum doğum da 45 bindi ama 2026 da kaç oldu sormadım daha
gebelique2005 Sultan_nur doktor ekstra ücret alıyor mu ? Yoksa bu tutarın içinde mi ? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum💖
Sultan_nur gebelique2005 sadece muayene ücreti ödüyorsun vezneden doktor ekstra bir ücret almıyor 22 haftalık olduk 8. Haftadan beri aynı doktora gidiyorum memnunum ama güncel muayene ücretini bilmiyorum haftaya kontrolüm