elif457_ kayrasu bende 32 haftalık olucam ve gece bel kalça ağrısından bazen uyuyamıyorum yatak batıyo sanki bacağımı geremiyorum hemen kramp giriyo tüm vitaminlerini düzenli kullanıyorum değerlerinde güzel ama oluyo bebek gelince biticek tek tesellim bu
Hellomy99 kayrasu hergün mutlaka en az bir bardak süt iç eğer seviyorsan iki falan da içebilirsin ama hiç aksatma üç dört gün içinde kramplar rahatlamaya başlıyor
girlll kayrasu 29 oldum bacaklarımın ve belimin ağrısından gerçekten acı çekiyorum, magnezyumu günde 2 almama rağmen asla fayda etmiyor artık. Gündüzleri pek bir şeyim yok ama akşamları 19:00 gibi başlıyor sizlerde de öyle mi?
kayrasu girlll bel ağrısı ayak ağrısı kramplar var maalesef idare etmeye çalışıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
duygu_aslan43 kayrasu 37 haftalık gebeyim 2.hamileliğim sabah akşam magnezyum hapı kullanıyorum ona rağmen geçmiyor kramplar söyliyeceklerim bu kadar 🤦🏼♀️
istanbuldabiizmirli kayrasu merhaba magnezyum, kesin ve kolay cozum. Baslamadiysaniz mutlaka dr a danisip baslayin.
Papatya05_ Es07 aynen canım dinlendim kalktım ağrım gitmiş Çok kötü bel ağrısı bide oğlum hasta okuldan kapmış salgına yakalanmış 4 gün oldu şimdi bana da geçti sanırım inşallah ağır atlatmayız
Papatya05_ Es07 teşekkür ederim canım burun boğaz temizliğiyle başladım bitki çayları ekledim bakalım artık salgına giriş yaptık gece yatmadan önce parol içip uyuyacağım daha etkili olur bakalım artık