irmb Merhabalar panik yapmak istemiyorum ama sağ böbrek tarafımda ağrı var 1 saattir geçmiyor tedirgin olmalımıyım ? İdrarımda yanma yok 16 haftalığım
Damlalala irmb benimde sağ tarafta hep ağrım oluyordu dediğiniz gibi idrarda yanma gibi enfeksiyon belirtisi yoktu ama maalesef enfeksiyon varmış bence bi tahlil verin ilerlemesin
kocak2126 Ürolojiye git. Doktora gidene kadar sa hep sol tarafına yat, sırtına da sıcak su koy.. Bende de var aynı ağrı.. böbreğin büyümüş rahim baskı yaptığı için dediler.. şu an tam olarak sana dediklerimi yapıyorum..
irmb kocak2126 dediklerinizi yaptım panik yapmadım hemen idrarımda birsıkıntı yok üşütmüş olabilirim diye düşündüm ılık su torbası yaptım kendimi sıcak tuttum bol su içtim bu gün kesildi ağrısı devam etseydi gidecektim
irmb Damlalala akşam bol su içip kendimi sıcak tutunca geçti o yüzden gitmedim devam etseydi kesin gidecektim yinede sağolun gebelik olunca insan panik yapıyor
Htcmommyy2125 Damlalala benimde aynı sıkıntılarım var ara ara sancı geliyor sağ böbrek tarafıma. Üşüyünce böyle oluyor genelde ama enfeksiyondur belki