yaseminkarakus0728 Bbgg bence basla canım yıkamaya. Ben 28 haftalıkken yikamistim gorumcemle birlikte yıkadık 6 makine yıkandı ve kuruyanlar utulendi dolaplara yerleştirildi çok zaman aliyo
Bbgg yaseminkarakus0728 6 makine mi 🫣 ay benim o kadar bir şey çıkmaz sanırım diye düşünüyorumm 😀 yarın yıkayacağım nasipse 🌸
asell_53 Bbgg beşiği tam hatırlamıyorum açıkçası kızım suan 3 buçuk yaşında sanırım bi ay öncesinde heves edip kurmuştuk
Bbgg Yank evet yıkayayım diyorum zaten abartı bir şey almadım ama küçük parça oldukları için çok şey çıkacak gibi , bir an önce halletmek lazım ☺️
Bbgg annekiz6141 ay çok güzel telaşlar bunlar ya 🥰 evet sonlara yaklaştıkça iyice hızlı akıyor gibi zaman .. başlayacağım ben de nasipse bakalım
Bbgg suragungor evet ya hele akşamları sanki günün tüm yorgunluğu çıkıyor 🫠 yarın başlayacağım nasipse ben de yıkamaya
cennet033 İlk gebelikte 32jaftslıkken riskli demişlerdi yani bazı sebeplerden dolayı doktorum bende hemen yıkadı 33fe hazırladım çantamı
Bbgg Matmazel__ riskli gebelik yaşamayanlar bile daha erkenden yıkayıp hazırlamış , herkes tam zamanı olduğunu söylüyor yarın başlayacağım nasipse
yaseminkarakus0728 Bbgg ben 28 haftalıkken yikadimya 32 haftalıkken doğum yapmıştım ve doğumdan sonra yanımda kimse yoktu. O kadar iyiki ykamisiz demistimki
Bbgg flz3576 dimii şimdiden kaygısı yetiyor yapıp toplasam mis gibi rahat rahat bebeğimi beklerim sonrasında nasipse
deryakurtulus Başlayın bence, zaten riskli gebelikte insan her şeyi yavaş yavaş yapabiliyor. Bir kerede bitmeyecektir.
Bbgg deryakurtulus evet hafta ilerledikçe insan ağırlaşıyor ağrıları da artıyor bi de böyle bir durum olunca başlamak en mantıklısı olucak 🙏🏻
Bbgg 0925 bende serklaj yapmadılar fitil ile geldim buralara 17. Haftadan beri yatak istirahati yaptım hep , inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebiş 🥹