Deletedmom_878 Deniiibayyy bacım sen bana şu ovülasyonla alakalı bilgi ver kız innovita alcam saat kaçta hangi günler yapıyım ilişki nasıl olsun bir anlatsan
Allahneverdiysee Deniiibayyy ben canım doğumdan önce 24 günde bir oluyordum şimdi 18 19 günde bir ve erken yumurtluyorum
Mavimsimavi Deniiibayyy döngüm 24 günde bir 12. Günde yumurtluyorum. 6 aydır 2. Bebiş için çabalıyorum ama Malesef tutmadı şimdi regl 4. Günündeyim ovü sipariş verdim artık bitince başlayacağım inşallah tutar bu sefer
Deniiibayyy Deletedmom_878 adet bittikten hemen sonra başlıcaksın bacım 2 saat önceden sıvı alımını kesiceksin. İlk idrarla yapmicaksın saat 12.00-15.00 arası yapabilirsin. Pik olduğu gün 3 gün boyunca Hergün fiki fiki 🥰🫶🏽
Deniiibayyy Ne bela birşey reglim 7 gün sürüyor neredeyse bir ay Regl olucam. Ruhi bunalımdan çıkamıyom 😩😅
Deletedmom_878 Deniiibayyy kız geriye ne kalıyor 3 hafta desen uzunluğun 7 günü regl 14 gün kalıyor sana
2prensesannesiiii Deniiibayyy 2 aydır olmuyorum olmayınca da kendimi bi kafesin içinde hissediyorum tüm belirtiler var olmuyorum gebelik yok son adet tarihim 4 kasım 😩
Deniiibayyy Deletedmom_878 ay he bacım herşeyim değişti memelerimden bahsetmek bile istemiyorum, morallerim çok bozuk jdldjld
Deletedmom_878 Deniiibayyy of benimde kız bizim ilkler hemen tuttuydu aha 2 ay oldu ikiside tutmadı benim ağladım bugün sinirden
Deniiibayyy Deletedmom_878 benim koyu oldu ama pik olmadı hiç. 2 ay denedim. 1 kere pik oldu o da nanay hamile kalmadım işte
Deniiibayyy Deletedmom_878 hormonlarım da normal çıktı maşallahım var neden olmuyor anlamıyorum kistim de küçüldü
Deletedmom_878 Deniiibayyy normalde döngün ne kadardı aşko o geç döllenme olduğuna göre ozamanlar geç yumurtluyordun