mehasin Sağlık ocağındaki ebem boğmaca aşısından bahsetti ama çevremde yaptıran kimse yok sizlerede söylendimi
dandinidastana mehasin ben o sekilde yaptırdım ilk doz bogmaca tetanoz birlikte 2. doz sadece tetanoz yapıldı
flz3576 mehasin bana da boğmaca dediler şuan 24 haftaya gircem yapmıcaz 28 haftada yapcaz dediler niye bilmiyorum
Bbgg mehasin 21. Haftada vurdurdum ben de boğmacalı olanı , başka 2. doz tetenoz vs vurdurmayacağım önceden aşım olduğu için
hllvrl Evet ben oldum hiçte bir şey olmadı. Bebeğimi boğmacadan korumak için olmak zorundaydım oldum.
ayseehu Doktorum bana 27 ile 36 haftalar arasında ne önerirlerse yaptır dedi. Ben tek doz 3lü aşıdan oldum. Tetanoz difteri ve boğmaca başkada yok
deryakurtulus haftada bu karma aşıyı yaptırdım, önceki haftalarda yapıldığında yeterince bağışıklık oluşturmuyormuş 28-32 arası öneriliyor tdap.
nuriyegcl İlk doz tetanoz ve boğmaca tek doz olarak yapıldı 2. Doz da sadece tetanoz ikisini de yaptırdım
nisa2407 Konudan bağımsız bilmediğim için sorucam ama ben ilk doğumumu 2024 te yaptım aşılarımı da oldum tetanoz yani şimdi 17 haftalık hamileyim yine yaptıracak mıyım merak ettim
kavalakurabiyesi mehasin çok güvendiğim bir doktor (ali ergün) öneriyor o önermese bende yaptırmazdım instadan bakabilirsiniz