yaseminkarakus0728 9 Aralık adet oldum 13 Aralık klomene başladım ve 23 Aralık’ta çatlatma ignemi vuruldum 36. Saatte birliktelik oldu sadece başkada olmadı. Çünkü eşimle aramız limonu. hiç bir belirtim yok buarada zaten erken. Bu ay umudum yok ama yinede beklicem bat 9 Ocak. Sizde durumlar ne kizlar
Minnakminik yaseminkarakus0728 benim son adet tarihim 1 aralık, femara kullandım, 15 aralıkta çatlatma iğnesi oldum, 17 aralıkta aşılama oldum. Şimdi bekliyorum.
yaseminkarakus0728 Minnakminik inşallah hayırlı haberi alırsın canım. Belirtin falan varmı ne zaman test yapicaksin
Kubra381 Minnakminik belirtilerin var mı Canım Benm de son adet tarihim 1 Aralık Bende Femara kullandım
havva_5 Minnakminik yumurtalarınızın boyutu kaç mm iken iğne oldunuz acaba? Benim sürecim de aynı ilerliyo şu an femara kullanıyorum 2 ocakta takibe gidicem, iğneyi de temin ettim doktor yanında getir dedi.
sizdenbiriyim Minnakminik femara istesek doktor yazar mı klomen işe yaramazsa ve farklı ne kaç gün kullanılıyor doktor takip için çağırıp duruyor mu
Minnakminik yaseminkarakus0728 belirti sayılır mı bilmiyorum, kasık ağrım var artıp azalıyor. 30 aralıkta kan testi vericem.
bsra_ylmz61 Bende 11 aralıkta çatlatma yaptırdım çatlamanin 14 günü kan verdim 21.800 çıktı doktorum pazartesi yine kan ver dedi bakalım yükselmiş mi merak ediyorum belirtilerim kaşık ağrısı göğüs ağrısı bel şimdilik 🥹
Minnakminik bsra_ylmz61 kan testinden önce regl olacak gibi ağrınız olmuş muydu? Benim regl olacakmışım gibi ağrım var.
bsra_ylmz61 Minnakminik iğneden dolayı ağrıyo canım Bi şiddetli Bi hafif sancı adet olucakmis sin his gibi oluyo demi bazen bıçak batıyor gibi bende öyle olmustu
bsra_ylmz61 yaseminkarakus0728 ay bilmiyorum valla yarın belli olucak artış varmı diye ama doktor daha yeni dedi
bsra_ylmz61 Kubra381 kullandım canım adetin üçüncü günü klomen kullandım Bi hafta tam büyümemiş ti 10 gün daha kullandım sonra büyüyünce çatlatma iğnesi oldum😌teşekkür ederim bakalım yarın kan vericem artış varmı diye
Minnakminik Kubra381 normalde 2 ocak ama çatlatma iğnesini göre 29-30 aralık. Ama idrar testi yapmadım, direk kan vericem. Ben iki kez doğal yollarla gebe kalmıştım ve hep gecikme ile öğrenmiştim, ama kısmet olmadı gebelik kaybı yaşadım.
Kubra381 Minnakminik ya sağlıkla nasip olur inşallah canım bende iki kez Klomen ile hamile kaldım ilki düşükle sonuçlandı ikinci hamileliğim sağlıkla ilerledi kızım 4 yaşında şimdi ona bir kardeş düşünüyoruz bakalım inşallah olur
bsra_ylmz61 Kubra381 inşallah ya valla zorlu bir süreç benim pıhtılaşma sorunum var değer artınca kan sulandırıcı iğneye baslicam🫠