kizinaasikanne LadyX 😁 bence de çünkü çok meşakkatli bir iş yaptığımız sıfırdan insan yetiştiriciliği 😂😂
LadyX kizinaasikanne yeğenimle telefonda görüntülü konuşuyorduk ben de bebeğimin tutma reflekslerini geliştirecek hareketler yapıyordum ne yapıyorsunuz dedi dedim bebeğime tutmayı öğretiyorum “ay onu bile bilmiyor mu yaaa” dedi 😂 çok haklı
LadyX kizinaasikanne evet alttan alıyor dersleri 😂 aynı anda dönmeye de çalışıyor yarım dönüyor daha TAM TUR atamadık
LadyX kizinaasikanne 4,5 aylık 🫠 rahatına düşkün. Egzersiz yaptırırken mızmızlanıyor tummy timeda ağlıyor 😂
kizinaasikanne LadyX benimkide öyleydi ekstra bi de 36 haftalık doğdu küçücüktü ama şimdi bi görsen erkek çocuklarına taş çıkartır 😂😂
LadyX kizinaasikanne benimki konuş benimle diyor az dedikodu yapalım diyor sürekli al karşına konuş dinler sabaha kadar 😂
kizinaasikanne LadyX o aylarda çok sık görülür sende bol bol dedikodu yap kız 😂😂😂 hazır karşında dinleyen var 😁
aslmoms ay bitmiyor bitmiyor :) Hatırlıyorum da 4 ay sendromu diş sendromu uyku sendromu 1 yaş sendromu 2 yaş sendromu :D
kizinaasikanne LadyX Kız evlat anneye çok iyi arkadaş bende çoook seviyorum kızımı oğlum olucak Allah nasip ederse oğlum olduğu zamanda bizim yanımızda olucak bizi kuvvet olarak koruyacak aslan gibi bi çocuğum olucak inşallah 🤲🏻🥰
Baklavaseverim LadyX Diş olabilir aşkım ateşlenirse calpol verebilirsin 4,5 aylık bebeğe başka bir şey yapılmaz sanırım ya