begsimsek lansinoh sıcak soğuk kompres almalı mıyım çok fazla yorum bulamadım bununla ilgili yani çok ucuz olmadığı için de gerekliyse almak istiyorum 😅
demirrleydi_ begsimsek bence şart değil ben sıcak kompres için kanalları açmak için sıcak su torbası kullandım mastit oldum yine sıcak su torbası kullandım kanalları gayet güzel açtı
Busranur_mnts begsimsek illa o ürün şart değil sıcak kompres gerekirse sıcak havlu koyarsın soğuk gerekirse fe mavi jetleri var dolaba atılan o başka şeylere de kullanılıyor zaten onu kullanırsın tel kullanıma odaklı ürünleri alınca bi süre sonra kenarda duueuyor
sezenyasemin Ben aldım ilk hafta kullandım sezeryan doğum yaptım sütüm 3. gün gibi geldi ilk 2 gün sütüm gelsin diye tüm tuşlara bastım ve göğüslerime koydum süt kanallarını açar falan demişlerdi diye şimdi kullanmıyorum öyle duruyor , bence şart değil
begsimsek demirrleydi_ bende mini sıcak su torbaları var ondan düşünmüştüm ilk bunu görünce dedim ne farkı var acaba sıcak su torbası daha mantıklı 😅
demirrleydi_ begsimsek evet onları kullanırsın gayet yeterli olur yani ekstra bir masrafa gerek yok ki
Busranur_mnts begsimsek çok fazla ürün vsr öyle iki kullanıp kenara koyulacak olan bir sürü de masrfa oluyor