Havin49_ zeymoms3 sağlık olsun Cnm inşallah biran önce çıkar evine gidersin bebeğin de hayırlı olsun iyisinizdir inşallah
prenseslerblogg Havin49_ kaç haftalıksın canım bende 39+4 olucak perşembe günü acile gidiyorum artık ne olacağı belli olucak Lütfi kırdara başından beri orada takipliyim yazarım sana da mutlaka sende yaz bana birbirimize destek olalım 🥲
prenseslerblogg Havin49_ yaaa sağlıkla sıhhatle büyütün benimde çok az kaldı ama kimseden ses Seda yok 🥹
Havin49_ prenseslerblogg benimkiler erken geldi ve çok zor bi süreç oldu anne karnında hergğn daha kıymetli
ygzmom prenseslerblogg merhaba doğum yaptınız sanırım umarım sağlıkla kavuşmuşsunuzdur. Nasıldı acaba hastaneden memnun kaldınız mı kaç gün kaldınız telefon yasak dediler bana cok garip geldi
fatma029 fatmayarar1 bende orda takipliyim şuan yaştan dolayı doğumu önermediler o hastanede başka platformda doktor öneriniz var mı acaba alütfi kırdar yorumlarınada baktım orayıda önermiyorlar kaldım arada
fatmayarar1 Marmara eğitim araştırma hastanesini öneriyorum şimdi hazırlanıp planlı sezeryana gideceğim bana da dua edin🌸