gebeilknur Göğüs ucu çatlağım geçmiyor garmastal kullandım ama faydası yok vazelin sürüyordum oda işe yaramadı çözümü olan varmı 34+2
Nisanmomy gebeilknur ben aldım henüz kullanmadım ama kızlar burada lansinoh un iyi geldiği yazıyordu araştırın isterseniz
Noyimommy gebeilknur bende de olmustu mumsy bide lansinoh un göğüs ucu kremleri baya işime yaradı hemen hızlıca toparladı eğer gümüş kapağınız varsa onu da deneyebilirsiniz
gebeilknur Nisanmomy teşekkür ediyorum bide onu deneyelim ama geçecek gibi değil ya korkuyorum emziremeyeceğim diye
zeyyynep hindistan cevizi yaşı deneyebilirsiniz ve göğüsleriniz hava alsın hemen kıyafet giymeyin göğüs ucunuzun artık ne sürerseniz onu emmesine izin verin yani
Nazanemre Bende de aynı sorun var göğüs uclarim siyah siyah kabuklasmis mercimek kadar elimi attıkça dökülüyor lansinoh krem kullaniyorum ama yine aynı ilk hamileliginde de acayip ağrısını cekmsitim emzirirken
Weenie gebeilknur yaa 😢 Amerika’da mustelanın göğüs kremini öneriyorlar ama fiyatı biraz uçuk hiç yıkamanda gerekmiyor bebek emzirebiliyorsun. Maddi gücün iyiyse onu dene istersen 😞❤ allah şifanı versinn🤲🤲❤