Melike3506 Mavilio2 erkek gibi 1 ve 2. Fotoğraflarda bacakları açık bayağı ama son fotoğrafta bacaklarını kapatmış biraz ondan yok gibi duruyor
Mavilio2 İki kızım var çok isterim birde oğlum olsun doktor kız dedi ama ben tekrar başka yere gitmek istiyorum 15+4 idi cinderella
Mavilio2 Melike3506 tam açmıştı birinci ikincide ama üç çizgi gibidir görünüyo diye sessiz kaldım ama sanırım tekrar başka bi doktora gideceğim.. çok isterim erkek olsun iki kızım var tabi sağlık en başta
senos15 Mavilio2 değişelim gel benimde 2. Gebeliğim ilki erkek ikincide kız olsun dedim oda erkek miş 3. Artık yapmam ya erkek olursa oda 😅😅 evde dört erkek 🙉 kocam en küçükleri zaten
fkurtba Mavilio2 inşallah rabbim size de isteyen herkese de iki sevgiyi yaşatır üç kız kardeşiz en küçük erkek çok güzel bir hissiyat hem ablaları için hem sizin için 🥹
Mavilio2 sehertanyeri seninki kaçıncı resimdeki gibi duruyordu kaybolmuşmuydu yani isterim erkek olsun tabi hayırlısı
Mavilio2 deletedmom43191 o çıkıntı üç çizgi gibi degilmi sonra düzleşti ama başta tam açıp niye böyle çıkıntı oldukça diye sordum kendime tabi doktor kız dedi :/
sehertanyeri Mavilio2 1-3 iki şekilde de gösterdi sonra net bir şekilde pipisini gördük sonraki hafta
senos15 Mavilio2 hayır erkek kordon değil kızda böyle çıkıntı yok benimkide kesin erkek ultrasonda bugün doktor bakarken aynen böyle bir görünüp bir kayboluyor bebek hareketli olduğu için