neslihanttk Hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım kıyafetleri ne zaman yıkamalıyım şuan 22+2 deyim yardımcı olurmusunuzz
kartanesi___ neslihanttk bence daha erken ama 32-33’ü geçmesin çünkü sırt bel ağrıları çok zorlaştırıyor😭
Busranur_mnts neslihanttk daha erken ya ben alışverişi 30da tamamladım 32yim şimdi kıyafetleri yıkadım hurçta duruyor 2 haftaya şifonyerim gelecek onu bekliyorum hastane çantasını da o zaman hazırlıcam
kizinaasikanne neslihanttk tecrübelerime dayanarak 30 da alışveriş 33-35 arası yıkama ütüleme 😊 hastane çantası da 35’te hazırlanmalı
kartanesi___ neslihanttk ben dün yıkadım ütüledim çarşamba 32 haftalık olacağız gerçekten bel sırt ağrısından dolayı çok zorlandım ütüyü oturarak yaptım
cansuvet Ben de aşırı heyecanlı ve sabırsızım 29 haftalık olduk bu hafta yavaştan başlicam sonra herkes çok zor oluyor diyor zor durdum bu zamana kadar
Havin49_ neslihanttk ilk oğlumda 36 haftalık bir günde yıkadım ütüledim çantamı hazırladım Buda ikiz 29 haftalık hala bieşy yapmadım 32-34 aradı annemlere gidicem kurutma makinem yok Ordan kurutup geitricem evimde ütüleyip yine çantanı yapıcam
busrasya2334 neslihanttk ilk kızımda 27de hazırdı herşey valize koydum kapattım doğuma da hiç açmadan gittim o derece hazırdı 😂