mdjdjdhdiejd Kızlar kürtajin kaçıncı günü adet oldunuz tekrar? Normalde 28. Gunde olurdm bugün 28 gun doldu adet olmadm
Gzde_defne mdjdjdhdiejd kürtajı 1.gün kabul et canım 40.gün adet oldum ben.60 a kadar normal diye biliyorum.geçmiş olsun
Edasusari mdjdjdhdiejd ben soğan suyu içmeye başladım düzene girsin diye tavsiye ederim. Bakalım ne zaman adet olucam
ayse988 mdjdjdhdiejd bede normalde 28 günde olurdum kürtajdan sonra 40. Gün oldum sonra ikinciye de 40 ta oldum inositol içmeye başladım düzelsin diye 30 a düştü bu ay İnositol kullanabilirsin hem yumurtalara da etkisi var
dalyaluna35 Kürtaj sonrasi dongu değişiyor canim 6 ay oldu hala düzensiz, kurtajdan sonra da ilk adet kişiden kişiye gore degisir ben 26. Gunde oldum ama arkadasim 1bucuk ay sonra oldu
ayse988 Edasusari canım mideni hiç bulandırma inositol al iç en güzeli doktorların hepsi önerdi bana pco da yok ama kürtajdan sonra bozuluyor
meryys mdjdjdhdiejd Kurtajimda 30. Gün oldum Kürtajımda 33. Gün oldum bende normalde 28 günde bir olurum ama kurtaj sonrasında hormonlarn düzelmesi zaman alabiliyor hemde haftayada bağlı kürtaj haftasına
ayseveysel mdjdjdhdiejd benim döndüm 26 günde birdir kürtajdan sonra bi kaç gün lekelenme tarzında oldu o bitince 26. Günde adet oldm ve hiç düzensizlik yaşamadım