gulderin
Merhaba evet devam ediyorum 28 haftalığım henüz doğum yapmadığım için hemşireler için bir şey diyemeyeceğim, yenidoğan ünitesi yok maalesef ikinci doğum benim sezaryen olacağım için ebeleri de bilmiyorum ama burada doğum yapanlar genel olarak memnun kalmışlar ebe ve kat hemşirelerinden.
Talha hocayı soracak olursanız pozitif bir doktor ancak benim beklentimi karşılamadı şimdiye kadar açıkçası. Doğum paketi almış olmasam doktor değişikliği yapmak isterdim sanırım. Her şey bir yana geçen akşam şiddetli baş ağrım oldu ilk defa kendisine yazdım ertesi gün öğlen dönüş yaptı, 13-14 saat sonra cevap vermesi çok irite etti beni. İlk oğlumda doktoruma ne zaman yazarsam yazayım en geç 2-3 saat içerisinde dönüş alıyordum, zaten hayati bir durumda kimse mesaj ile uğraşmaz direkt hastaneye gider ama bu kadar geç bir dönüşte beklemezdim.
Genel olarak detaylı/şeker yükleme/ Tetanoz gibi rutinlerin hiçbirine gerek duymuyor garip bir şekilde, hani geçmişine bakıyorum iyi yerlerde çalışıp hastaları genel olarak memnun, sorun bende mi diye de düşünüyorum bu açıdan.