Busranur_mnts sevimlipandahii zor valla ya doğumdan sonra bakıcam doğal şeylere ne tölere ederse artık 32deyim daha 7 8 hafta var tahmini dua et canım🥲
sevimlipandahii eslem2121 ciddii ben hiç takmadım emin de değilim adetine yakın mi yoksa 1 2 gün gecikmeylemi oldu
sevimlipandahii Esma006 günüm 25 Aralık falandı ben 26 aralıktan beri lekelenme görüyorum 3 gündür bu türlü kanamam olmadı dikkatimi o çekti bakalım hayırlısı olur
Havin49_ sevimlipandahii pcos varsa ilk iki üç gün lekelenme sonra da kırmızı kanamaya dönecektir Cnm Eltimin de pcos her adet ilk iki gün kahverengi akımtı sonra kanama
sevimlipandahii Havin49_ canım merhaba Benim de öyle oluyor Max 2 gün leke sürüyor ama lekelenme çok olmuyor ped dolucak şekilde geliyor şu an çok farklı anlamadım bakalım
demirrleydi_ sevimlipandahii evet kuşum benim 2 gün gecikti kahverengi lekenemem vardı adet olacağımı düşündüm ama hamileymişim
demirrleydi_ sevimlipandahii merhaba canım 2 veya 3 gün sürdü tam hatırlamıyorum ben zaten dedim kistim var regl olucam ama test yaptım silik çizgi gördüm bir hafta sonra yine yaptım baya koyu olmuştu