aselinannesi38_ sevimlipandahii hep ediyorum canım senden haber alamayincada ettim diyorum umarım hamiledir bu yüzden vakit bulamıyor dur girmeye diye
sevimlipandahii Busranur_mnts mesela leke olur ama 3 . 4. Gün biraz ped dolcak şekilde olur normalde ama ped takmasam bile olur şimdi Çok karışık ay kafam karıştı 😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
osimdiannee sevimlipandahii canım umarım sen hamilesindir. Ama ben bir kere leke şeklinde adet geçirmiştim gebelik yoktu. Hiç ilaç kullandın mi ben mesela o ay antibiyotik falan kullanmıştım.
sevimlipandahii osimdiannee ben bu ay hiç bişey kullanmadım diğer aylar takviye alıyordum ama bu ay kendime biraz süre verdim doktora gidenw kadar Herhangi kür falan da denemedim bu ay parol bile almadım desem inan 😅
sevimlipandahii anneyim01 3 gündür hiç bitmez ya bende o yüzden şüphelendim açıkçası yoksa pek de umutlu değilim sonuçta adet oldum diyorum leke olsa bile 🤷🏻♀️
anneyim01 sevimlipandahii Olacak senide elicez Hamileyim grubuna nakledecez Allahın izniyle Umutsuz Olma Canım Olduran da Oldurmayan da Allah doğru zamanda versin 🌸🤍🤲🏻
osimdiannee sevimlipandahii dualarımız seninle ve tüm bekleyen ile…🩷 Beklemenin ne demek olduğunu bende bilirim. Çok zordu sabrettim isyan etmedim dua ettim… Seninde olacak hissediyorum 🩷 yaşın çok genç üstelik 😍
Busranur_mnts sevimlipandahii bu dediklerini ben xe yaşadım günlük pedle geçiriyodum resmen malesef gebelikle alakası yok hormonlardan dolayı yumurtlama olmuyor ya da rahim yeterince kalınlaşmıyor vs o yüzden kanama yaşamayabiliyoruz
sevimlipandahii Busranur_mnts bende pek beklemiyorum zaten Ama bu ay farklı ya o yüzden merak ettim 😁
sevimlipandahii bebeklerim__ leke leke mi Hep mi öyle oluyor Benim olunca da 3. 4. Gün fazla olduğu için bu ay merak ettim de açıkçası 😄
osimdiannee sevimlipandahii buradaki diyen hanımlar gibi ne zaman bırakmıştım o ay olmuş 🙈 şuan kucağımda teyzesi ve dört aylık oldu bile 😍 darısı başınaaa 🩷 zaman çok hızlı geçiyor onlarla 🥹🩷
Busranur_mnts sevimlipandahii dönemsel değişiyoxu bende 3 4 Ay normal adet görüyorsam 2 3 Ay da ara lekeli kanama olmadan koyu lekelere adetim geçerdi senede 1 2 defa mutlaka böyle bi dönemim olurdu