endlesslove1 Başlıkta da belirttiği. Gibi kızlar yeniden hamileyim pıhtılaşma problemim var ve korkularım var asıl sorum şu pıhtılaşmadan kaybettikten sonra kan sulandırıcı kullanıp sağlıkla doğuran anneler nasıl atlattınız bu süreci kötüyü çağırmak istemiyorum ama içimde hep bir korku var rahatım relaxım her şey Allahtan diyorum ama ağzım öyle söylüyor kalbimde hep bir yanma var hamileyim çok bağlanmak istemiyorum Allah korusun kaybedersem toparlayamam çünkü diğerinde az buçuk toparlanmam 5 ay sürdü unuttum mu asla hâlâ aldığım kıyafetler duruyor ne kimseye vermeyi ne kızım olursa giydirmeyi düşünüyorum onlar benimle baki sizler ne yaptınız düşüncelerinizi merak ediyorum
kimchikimdi endlesslove1 Canım benim, Rabbim mutlu olacağın anlar yaşatsın. Geçmiş olsun ve başın sağolsun💖 Bir bilgim yok bu konuyla ilgili, uste çıksın 🙏🏻
ceydans endlesslove1 kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen 25 haftalık ölü doğumum var normal ölü doğum geçti sebebi bilinmiyor . Daha sonra hem iğne hem hap şeklinde devam ettik sağ Salim bi oğlum doğdu şuan 2.5 yaşında . Tekrar hamileyim o da erkek 25 gafta 2 günlük olduk hap iğne şeklinde devam ediyorum hiç içini sıkma hersey zamanı geldiğinde mutlaka yoluna giriyor korkular illa oluyor ama Allah büyük
ervanur38 endlesslove1 bir kızım var arka arkaya 3 düşük yaptım genetik testleri ikinci düşükten sonra yaptrdim bişey çıkmadı sonra üçüncü düşük oldu tekrar eşim ve ben genetik test verdik bişey çıkmadı tekrar hamileyim 18 haftalık olduk baştan beri iğne ve corasprin kullanıyorum 16.haftaya kadar progestan kullandım kesenin altında kanama var dendi korkuyla gecen 18 hafta salı günü doktor randevum var korkum başladı şimdiden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲
nurssmom endlesslove1 1 düşük 1 kalp durması sebepli kürtajım var. Bebeğim 3.gebeliğimdi koca bir hamilelik korkuyla geçti. Hele 4.aya kadar her muayene kendime hep dedim ki kaybedebilirsin yapacak birşey yok alıştın zaten. Sonraları birşey olursa ne yaparım moduna girdim. Ama içten içe hep diyordum bu sefer sağlıkla kavuşucam. Sebep belli olmasına rağmen tedavilere rağmen yüreğim ağzımda doğum yaptım sürekli 28e gelsin sıkıntı yok 30a gelsin sıkıntı yok diyordum bir yandan ya kalbi durursa aniden yapıcak birşeyde kalmaz diye düşüncelerle geçti. Ama sonucu çok güzel oldu binlerce şükür. Şuan bana nefes aldırmayan tuvaletimi bile yaptırmayan bir kızım var 🤣 50 günlük olduk her günüm şükretmekle geçiyor
gamzeata45 Bende pıhtılaşma yüzünden 2 bebeğimi kaybettim şuan da 24+3 hamileyim oksapar ve coraspin kullanıyorum hamileleğin başlarında kanama plesanta previa yaşadım şuanda normal ilerliyor çok şükür rabbim herkesi sağlıcakla vaktinde kavuştursun
endlesslove1 gamzeata45 bende de aşağı yerleşmiş yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi günde 2 defa progestan kullanıyorum
Demtserkan ceydans kan sulandırıcı iğne kullanmanıza rağmen neden kalbi durdu ölü doğum oldu ki doktorlar bişey demediler mi , sadece kan sulandırıcı iğne mi kullanıyordunuz ozaman hap kullanmıyor muydunuz?
Derya2 ceydans merhaba bende 6000 lik igne kullanmama rağmen aynı şeyi yaşadım 15. Haftada . Suan tekrar hamileyim yine sadece iğne kullanıyorum 6000 lik doktor hap vermiyor kanama alanım var kanama yapabilir diye ve dozun yüksek zaten diyor siz kaçlık igne kullanıyorsunuz acaba?
ceydans Demtserkan sadece iğne kullanıyordum hap kullanmıyordum tam 25 haftada hareket etmiyor diye gittiğimde ölmüştü . Koltuk altından parça alınıp yollandı fakat onda da sebeb çıkmadı normal ölü doğum olarak geçti. Sonrasında hem hap hem iğne şeklinde yapıp bi oğlum var . Tekrar hamileyim yine ipne hap ikisis devam ediyorum.
fatmaayydmr Ben de şu anda tüp bebekle ikizler hamileyim pıhtılaşma problemim var corasprin , progestan fitili ve iğnesi , birde Hibor iğne kullanıyorum her şey yolunda gözüküyor bizde
nurdanuzncn Benim de kanda pıhtılaşma var ve ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ondan iki sene sonra oğluma hamile kaldım oksapar kullandım 9 ay şuan 3 yaşında ve bu ay tektar hamile olduğumu öğrendim henüz 4 haftalık ve oksapar hap şeklinde ilerliyoruz rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize 🌸
Demtserkan ceydans hmm demekki size hap da şartmış, benimde öyle iğne coraspirin kullanıyorum, iğne yi saat kaç da hapı saat kaç da alıyorsunuz
endlesslove1 ceydans tek başına yeterli gelmiyor demekki çoğu böyle olanlarda okudum kayıp olmuş ikisini birden kullananlar doğum yapmış