Havin49_ deletedmom43191 ben ariel kulanıyorum içinde ölçeğim var bi ölçek ilkine bi ölçek sondakine koyuyorum makinada ön yıkamaya basıyorum çok güzel kokuyor makinadan çıkınca
deletedmom43191 Havin49_ bende 1 cay bardağı birine 1 cay bardağı birine koyuyorum senin ölçek kabin nasıl
happyela deletedmom43191 Ay ben resim yükleyemedim bir de bingo yazmışım 🤦♀️ omo yeni çıkan Sıvı deterjan yazın çıkar pembe yeşil mavisi var onlar direk çıkıyor zaten. Özellikle mavisi beyazlar için olanı efsaneeeee.
ay_isigix Makineyi çalıştır üç dk bekle canım ilk su aksın sonra toz deterjanla yumuşatıcıyı koy ben öyle yapıyorum çok güzel oluyor
Mervezzz ay_isigix makine ilk suyu aldıktan sonra deterjan koyarsak, bi daha su alımı yaparmi ki acaba
ay_isigix Mervezzz makine suyu alacak ya önce tozu koy sonra yumuşatıcı alıyor merak etme yumuşatıcıyı en son çözdürüyor
mery_nil Mr. Oxy parfüm etkili sıvı deterjan çıkmış. Ben pembesini aldım mükemmel kokuyor. Bide mavisi varmış Onuda alıcam. Bunu kullandığım zaman yumuşatıcı koymuyorum.
annekiz6141 deletedmom43191 ben onu artık anladım. Şöyle yumusatici gözü var ya serçe parmağınızı koyduğunuz zaman ucu değmesi gerek çok fazla koyduğunuz için kokmuyordur ben bu şekilde denedim mis gibi kokuyor artık 🥰