deletedmom43191 Bu durumu yaşayan varmı acaba deterjanı mı az koyuyorum 🤔🤔🤔 1 cay bardağı ön yikama gözüne 1 cay bardağı normal yikama gözüne deterjan koyuyorum
biraz_manyak deletedmom43191 ben makinaya deterjanı su aldıktan sonra koyyorum ilk su alımda deterjan heba oluyor çamaşırlara ulaşmıyor diye okumuştum biryerde bi de öyle deneyin
medelas1 deletedmom43191 Rossmann da koku topları oluyor yıkarken kullanılan onlardan alabilirsiniz mis gibi kokutuyor
Kaderyusuf deletedmom43191 beyazlar iyi ama renklilerde bende problem yaşadım perwoll mor renkli olan harika kokuyor deterjan gözününe 1 ölçü toz birazda perwoll harika kokuyor. Böyle çözdüm sıkıntıyı.
Herseydenbiktim deletedmom43191 Asko makineyi temizledin mi ben temizledikten sonra daha fazla kokmaya başlıyor
medelas1 deletedmom43191 online vardı bakabilirsiniz türkiyede her ilde yok ama online var diye hatırlıyorum
Deleted33000 deletedmom43191 makinadan kaynaklı bişey bence bacım kullandigin deterjan iyi marka halbuki servisine sorabilirsin bence
deletedmom43191 Deleted33000 ay yeni makinenin neyinden kaynaklı olacak hadi diğeri 10 senelikti bu daha 24 saat bile olmadı geleli