Tubammm Umaysare canım metrolife hastanesinde Bülent sezgin var ben ondanda memnunum çok iyi bir doktor
Sheda Ben ilk başlarda İmran Ayhan’a gidiyordum çok ilgili ve iyi bi doktor tek kötü tarafı aşırı yoğun olması. Şimdi Kadir Yaman’a devam ediyorum kesinlikle tavsiye edebilirim işini çok iyi bilen ve yapan bi doktor ikisini de kime sorsanız bilirler. Mehmet Ağar’a gidip memnun olan tanıdıklarım da var ama ben hiç gtmedim😊
AydinRemzi Sheda canım bnde doktor arayısındayım. Dediigin hastene nerde ve normal dogum ne kadar biliyormusn
Sheda AydinRemzi canım İmran Ayhan Lotusda hastane karaköprüde Kadir beyin kendi kliniği var haliliye milli eğitimin aşağısında. Normal doğum ücretleri hakkında bi bilgim yok
Ferayurundemir Veysel toprak ve şinasi çiftçiye gitmeyinde kime giderseniz gidin... bebeğim down sendromu ve bunu bilemedi detaylı ultrasonda şinasi çiftçiye gittim o da down ile ilgili bişe demedi bebeğin sağ ayağı eğri dedi. Ve ben hamileliğimi harab ettim. Bebeğim temmuz 16 da doğdu sağ ayağı sapasağlam ve 3 saat sonra öğrendik down sendromu. Ayrıca doğuma 1 ay kala veysel toprak bizi yüzüstü bırakıp istanbula gitti bülent sezginde doğum yaptım