duriskonunannesi Esma006 adete yakin ovulasyonda koyulasma gorunce gebeymisim megerse sizin de oyle bir durum olabilir eski postlarimda var
arsesraa Kubra381 öyle mi ama adetlerim hep düzenlidir bir de çatlama 18inde oldu Ovulasyon ile gördüm ona rağmen geç yerleşme falan olabilir mi acaba hoş bugün Dpo 12 geç döllenme nasıl oluyor bilmiyorum
Kubra381 arsesraa bilmiyorum ki valla döllenme gecikebiliyor bazen ama adetlerim düzenli dedim bilemedim
ayse988 azra19 korunmayı bıraktım ilk denemede kalmıştım düşük yaptım 10 haftalık şimdi kürtajdan sonra ikinci denemem pozitif hayırlısı bakalım canım kadın doğumda sekreterlik yaptım doktorun biri önerdi banada öyle başlamıştım
duygunisa arsesraa bende galiba elendim benim adet günüm yarın dayanamadım test yaptım çıkmadı çok karmaşık duygular içindeyim çok üzgünüm umarım başka arkadaşlar güzel haberler alır iyi akşamlar herkese
arsesraa duygunisa aynı duygular içerisindeyiz canım bizim de 4. Ay oldu allah isteyen herkese nasip etsin
aybikd azra19 gizli şeker deniliyor, kan şekeri diyabet tanısı koyacak kadar yüksek değil ama normalin üzerinde
duygunisa arsesraa amin inşAllah canım ben daha adet olmadım yarın günüm ama test yaptım çıkmadı hayırlısı olsun inşAllah 🤲
ayse988 azra19 olsun en azından onlar destekleyici olmayacağı varsa yine olmuyor Allah nasip ederse olur bede pıhtılaşma var şimdi ona başlayacağım olsunda yapacak bi şey yok
secennagihan arsesraa d arsesraa bat 30 Aralık dün kasık bel ağrım başladı sonradanda bacaklarıma vurdu sabah ilk idrarla test yaptım negatifti elimde kaset test vardı onunla yaptım bilmiyorum erken mi bugün ağrım yoktu ama reglde olmadım bilmiyorum bakalım yarın kan vericem
Byn1998 Kızlar benimde akıntı arttı peynir kesiği gibi sol kasıkta ağrı var birde düz yatarken sağ taraf damar atması gibi oldu inşallah yerleşme belirtileridir dua edin