arsesraa sseymamoms ay hadi bakalım canım ya hemen müsaitlikte kan ver bize de yazzz mutlaka 😍😍 belirtin falan var mıydı yani şu an ne hissediyorsun kasık ağrısı vb
sseymamoms arsesraa sağ kasımda batmalar var dünde göğsümde sızı vardı. Dün çok fazla belirti hissettim o yüzden bugün yaptım zaten 🫠 kan versemmi bugün acabaaa
mmuge sseymamoms seni üzmek istemem ama artımed yalancı silik çizgi oluşturuyor. Bende 2 gün önce yaptım. Bata 4 gün kala. Silik çıktı. Akşamına kan verdim 0.2 beta. Ama inşallah sende olumlu olur
sseymamoms mmuge bu sahte testleri kaldırsalar ya bu ne ya insanlar umutlanıyor 😑 bende başka test alcam bugün
sseymamoms arsesraa valla bende dayanamıyorumda baksana test yalancı cıkartıyormuş kan verirsem negatif cıkarsa daha cok üzlcem. Test alayım bi ondada cıkarsa vercem kuzu
Alya05 sseymamoms ikinci çizgi görünüyor İnş test bozuk değildir dağılma var İstersne başka test al yap
arsesraa sseymamoms aaaa ya bu testlere de hiç güven kalmadı gerçekten geçen ay awox bile bana hayali çizgi çıkartmıştı, o zaman başka markada da dene kuzu bari
sseymamoms arsesraa bu kaset olan. Biraz baktımda erken gebelik olan yalancı veriyormuş acaba farkı varmı ki