Meltemanneolsun Kizlar kardeşim bir türlü doktor bulamıyor 20 haftalık hamile tam karar veriyor birisi o iyi değil diyor tam başkasına karar veriyor başka biri o soylu şöyleydi diyor. Yok mu adana dan kimse ay buralarda yardımcı olabilecek @acelyamm
Bezelye1 Meltemanneolsun özele gitmek isterse sevgi sarı demir var medline hastanesinde çok iyi bir doktor ilgili güler yüzlü deneyebilir
esrashnn01 Meltemanneolsun canım güzelyalıda Hülya yetiş sucu var kesinlikle öneririm muhteşem bir doktor muayene ücreti 1850₺ bilgili nazik bir doktor eşi de balcalıda perinatoloji uzmanı herhangi bir durumda direkt balcalıya yönlendiriyor
Guness_ Ben de sevgi sari demiri cok begeniyorum. Bebeğimin kalbi durdu kaybettim malesef ama doktorun ilgisi, her hafta cagirmasi ve dikkatli davranmasi karşısında hicbir sekilde kendisini suclayamam..
esrashnn01 Guness_ riskli gebelik takibi de yapıyor güvenilir bir doktor o yüzden ben bu sene içinde 32 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef bu gebeliğimde çok kaybı yaşıyorum Hülya hoca sağolsun tane tane güzelce anlatıyor her şeyi içime su serpiyor diyebilirim detaylı ultrason için de eşi Mete beye gönderiyor ufak bir risk durumunda direkt Mete hoca ile birlikte ilerliyor
Guness_ esrashnn01 ben bu yil iki bebegimi kaybettim.. biri 15 hafta digeri 13 hafta.. bir kac ay sonra hülya hanima gidecegim. Allah saglicakla kucaginiza qlmayi masip etsin
Guness_ esrashnn01 ilki evde dogum oldu . Hastaneye göndermedim. İkincisini genetige yolladim daha cikmadi sonuclar
esrashnn01 Guness_ ah canım benim çok zor bir süreç olmalı senin için Rabbim yeni umutlarla yüzünü güldürsün🙏🏻🌸
Momyy_baby Bende halil ibrahim altıncıya gidiyorum kendi özel kliniği var şimdilik memnunum sıcak kanlı ilgili bir doktor