Mervemrah kizlar 10 haftalik gebeligim goguslerimde agri hic yok birde karniniz geriliyormu artik sizde durumlar nasil
Ezgib Mervemrah bende 11 haftalık gebeyim ilk zamanlardaki göğüs agrisi yok bendede karnim def gibi sanki içi gaz dolu pantolonun lastigi bile bunaltiyor beni bi rahatsızlik hissi sizdede varmi
melegiminannesi Ezgib ben dayanamayıp hamile pantolonu aldım hatta annem terzi lastik kısmını azıcık daha daralttım onları giyiyorım herkes erken diyor ama ilerdede giyebilirim en azından
2cocukannesiiii Ben 10 haftalık hamileyim ve göğüslerim hala acıyor karnında sizde olduğu gibi bir gerginlik yok kilo aldınız mı kızlar 😃
melegiminannesi 10+5 günlük gebeyim 2 gün yoksa 3. Gün başlıyor gögüslerim ağrıyıp tekrar sismeye. Karnım baya genişledi benim gerildede kuru kuru oldu krem sürüyorım bende pnun dısında fazla yorgunluğa gelemiyoruz bebişimle hemen baygınlık geciriyorum 🤰😀
Ezgib melegiminannesi kilo almadim ben ama bi şişkinlik var iste bende aldım pantolon 🤭göğüslerimin uçları acıyor tek bi an önce yaz gelsin diye dua ediyorum