Mrvaydn18 Merhaba hanımlar.Çatı muayenesini düşük tehlikem dolayısı ile gebeliğin başında da birkaç kez olmuştum. Bugun ise 38. Haftamda oldum. O ilk olduğum zamanlar da hiç acımamıştı bugün de hiç acımadı yani korkulacak bir şey yok 😊 bu arada ilk zaman olduğum doktor ile bu doktor farklı doktor. Sizi rahatlatmak isterim olacaklar hiç strese kapılmasın 😊
MasaaL Mrvaydn18 Ben de şimdi oldum bi an büyük tuvaletm geldi gibi hissettim bi an bi ağrı oldu.. ama dayanılmaz acısı yok
nilosum Mrvaydn18 düşük tehliken kaçıncı haftanda oldu canım 38. haftaya kadar nelere dikkat ederek geldin benim 14. haftamda oldu şuan 22yim zaman geçmiyo sanki sürekli yatıyorum çok zor böyle beklemek
Mrvaydn18 nilosum valla düşük tehlikem bi 11. Haftada oldu bi 15. Haftada her ikisinde de kanamam olmuştu 15. Haftada doktor hem alttan ultrasonla bakmıştı hem de çayıma bakılmıştı. Sonra plesantam aşağıda imiş meğer. Ağır iş uaoöadom yattım dinlendim genel olarak canım. Bir de progestan kullandım tabii.
nilosum Mrvaydn18 aynen bende progestan kullanıp yatıyorum sürekli darısı başıma 38. haftaya inşallah 🙏 varmı önerebilceğin başka şeyler plasentan aşağıda mı hala doğumun hakkında bilgi verdi mi doktorun normal mi sezeryan mı ?
Mrvaydn18 nilosum plesantam 30. Haftalarda yukarı çıktı canım. Doktor normal doğum dedi inşallah bir sürpriz olmazsa normal doğum olacak.
Mrvaydn18 MasaaL valla ben de her şeyi hazırladım kendimi de hazırladım onu bekliyorum 😂 hatta artık hamilelikten o kadar yıldım ki doğum korkusunu bile geçtim yani.
Esrali_3207 39+3 ve iki gün önce 1,5 parmak açıklığım vardı iki gün hastanede yattım belki gelir diye yok gelmedi oğluşum 😊😊 iki günde 5 farklı ebe açıklık kontrolü yaptı kişiden kişiye de değişiyor acıya dayanikliyim ama sadece birinin kontrolünü hiç hissetmedim nerdeyse 😊😊
Funda6464 Perşembe günü 37. Haftaya giriyorum çatı muayenesi yapacak doktorum. Açılma vs yoksa napiyolar her hafta çatı kontrolumu yapacak dogana kadar