duygunisa Kızlar adetime 4 gün var az önce lavaboda kırmızı nokta şeklinde lekelenmeler gördüm peçete de bu ne demek oluyor
duygunisa sekermom0 sadece adetime on gün kala bel ağrısı aynı adet ağrısı çekiyorum kasıklarım ağrıyordu akşam üzeri bel ağrım çok arttı başka bir belirtim olmadı on gün adet sancısı gibi sancı çektim ve bel ağrısı
duygunisa sekermom0 bende bekleyeceğim canım lütfen dua eder misiniz içimde bir heyecan var daha 3 gün var adetime hayırlısı olsun inşAllah 🤲
duygunisa sekermom0 inşAllah canım ayın 31 ini bekliyorum benim adetim genelde hep düzenlidir gecikme olursa test yapcam hamileysem burdan yazarım inşAllah🤲🥰
duygunisa sekermom0 hiç üzülme canım Rabbim geciktiriyorsa sonunu güzelleştirecek inşAllah önümüzdeki ay güzel haberini alcaz ben test yapmadım günümün geçmesini bekleyeceğim
sekermom0 duygunisa hala regl olmadım. Doktorum bekleyelim dedi. Erken vermişsin testi ama olmuyorsa güzelleşiyorsa ✨
duygunisa sekermom0 benim 31.inde dün geceden sbaha hep şiddetli bel ağrısı çektim biraz geçiyor tekrar başlıyor bende beklemedeyim inşAllah hamileyizdir canım 🤲