1_cocuk_annesi LadyX helal sertifikalı yiyecek içecek ilaçlar olmasına dikkat ediyorum ben. Folik asitinde helal sertifikalı olanları var 🤗
1_cocuk_annesi Hanımlar helal sertifika yani her türlü islami açıdan uygun şekilde yapılması demek. Hammaddesinden tutunda paketlenmesine kadar islama uygun yapılmış yani. İnşaAllah öyledirler ama niyetim önemli işte :)
nur_bebek34 1_cocuk_annesi Folik asit değil folat alman lazım. Folik asit bambaşka bişey dikkat et hiperaktiveye . Senin de başına gelmesin. Folat almaya dikkat et sebzelerden meyvelerden al
1_cocuk_annesi nur_bebek34 folat olan ilaçmı kullanın demek istediniz, yoksa sebze ve meyvedenmi folat alın diyosunuz
Simayo 1_cocuk_annesi helal folik asit ne ya ahhahahah ilk defa duyuyorum. Hayatı kendinize çok zorlaştırıyorsunuz cidden… üretilen laboratuvara sağ ayakla mı girilmesi lazım mesela nasıl bir helallik bu? 😂
1_cocuk_annesi Simayo hammaddesi, içeriği, paketlenmesi herşeyi islama uygun yapılınca helal sertifikası alınıyo bende onları tercih etmek istiyorum 🤗
Simayo 1_cocuk_annesi folik asit hayvansal ürün içermez. Kapsülleri ise bitkisel kapsüldür veya jelatin içermeyen tablettir zaten. Paketleme nasıl helal olur, onu hiç anlamadım zaten… öğrenmek istediğimi de düşünmüyorum… Kolaylıklar
Keziban 1_cocuk_annesi yorumlara da şaşırıyorum gerçekten insanların böyle hassasiyeti olabilir. Soru sorulmuş cevaplarsınız geçersiniz