Rabia2019 Ben bugün 12+2 günündeyim doktorum daha belli olması için çok erken genital bölgesi oluşmadı bile dedi ama çevremde 12. Haftada cinsiyeti belli olanlar var sizde durumlar nedir?
Bahar9189 Rabia2019 12 haftada sadece tahminde bulundu 15+3 de tahmininde yanılmadı 😍❤️şükürler olsun
Rabia2019 Edanr yaa öyle mi benim de ense kalınlığı ölçümü yapıldı bugün ama doktorum çok erken daha belli olmaz dedi
Edanr Rabia2019 canim bende randyoloji uzmani soledi snra kendi doktoruma sonuc icin gttm o da ayni sekil erkek dedi erkekler erken gosteriyrms kendini kizlar gec belli oluyrms
Rabia2019 Edanr canım hani nub teorisi var ya doktorlar da ona bakıyormuş erken haftalarda senin doktorun görmüş söylemiş demek ki benimki o kadar tecrübeli değil 🤷🏼♀️
Tgbnr123 Edanr cnm 11 haftmn icndeydm doktormz biz sormadn soyledi kızmz olck 18 haftalgm degismedi bnce dktr göruyordr ama erkn dye soylemyor olabilir
Bosnian17 Rabia2019 benim doktorum da nub teorisine göre söyledi canım genital bölgesindeki çıkıntının açısı kız açısı dedi fakat %70 doğru kabul ediyoruz dedi daha erken kendinizi kaptırmayın değişebilir dedi.
Ayisigi1 cherryup devlettemi öğrendiniz bende gitcem persembe günü söylermi doktor acaba bilmiyorum çokta sabırsızım öğrenmek istiyom bi an önce :)
cherryup Ayisigi1 Yok canm özel muayneye gittm ben. Devlette kesnlikle söylemiolarmş ama erken hafta die