Dsrh cigdemguness bu arada sizin için ne tanı konuldu şehir hastanesinde. bende ilk oraya gittim ama araştırmadan devam etmek istiyorum Ense kalinligi dediler bize
Dsrh cigdemguness Ben bugün randevu için baktım dolu yazıyor bilmiyorum yani zaman kaybetmemek için herhangi birini sectim hepsi prof zaten
Dsrh cigdemguness geçen çarşamba gittim ben ama o gün çalışmıyormuş cigdem hoca. Ben yarın gidecegim sorarim gittiğim hocaya isterseniz
Dsrh cigdemguness teşekkür ederim sorun devam ediyor test önerdiler ama yapmayı düşünmüyorum süreci izlemeyi düşünüyorum insallah sağlıkla kavuşurum
Dsrh Perinatolojiye direkt randevu alinmiyor önce kadın doguma gitmek lazım işleyiş o şekilde zaten Ama ben acildi direkt hocaya ulaştık
cigdemguness Dsrh sanırım medikalde de perinatoloji bölümü varmış eğer bu doktorlara giremezsem birde orayı denerim olmazsa
Dsrh cigdemguness ben medikal takipliydim devlete gitmeden bir hafta önce daha kontrolum vardı doktor hiçbir şey görmedi şehir hastanesine öylesine gittim var doktor gördü direkt sorunu bende diyorm hiçbir sorun yoktu hemen bedri hocaya gönderdi o da aynı şeyi söyledi Medikalde o kadar para verip gittim kaç kez görmediler ben önermiyorum
cigdemguness Dsrh Allah Allah nasıl oluyor böyle ya orda perinatoloji takipli miydiniz yoksa başka kadın doğum mu
Dsrh cigdemguness kadın doğum ama zaten devlette kadın doğum doktoru gördü sorunu. Özelde çok önce görmesi Laz’m normal şartlarda cihazları daha net Öyle yani sonuç olarak ben önermiyorum bana garip geldi
Dsrh Doktorumu aradım söyledim böyle bir sorun varmış diye ertesi gün gel bakalım dedi gittim evet var diyor Sonra başka bi doktor çağırdı o da aynı şekilde baktı ekstra hiçbir şey yapmadılar aynı cihazla baktı geçti resmen
Dsrh cigdemguness aynen öyle devlette başımdan kaynar sular dokuldu resmen şoka uğradım hiçbir sorun yoktu kaç haftadır
cigdemguness Dsrh çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde ilerler süreciniz. Şehir hastanesinde hangi doktora gitmiştiniz peki