zelis61 Kızlar makine de yıkanabilir yun yorgan almak istiyorum kullanıp da memnun kaldığınız marka var mıdır
papatyakokulugece zelis61 yün makinede yıkanmaz sakın denemeyin bozuluyor boncuk yün dediğin elyaf diye geçiyor bende onlardan da var zamanla inceliyor elyaf yorganı kağıt gibi oluyor yıkandıkca
papatyakokulugece LadyX boncuk yün dediği elyaf o yorganlar bende var kullanıyorum yıkandıkca inceliyor
zelis61 borulcem trendyoldan bakarsanız var aynı elyaf gibi ama yün. Yorumları da güzel ama güvenemedim burda kullanan var mı acaba diye sordum bende
zelis61 papatyakokulugece aciklamalarinda %100 yün diyorlar elyaf katkısı yok. Trendyoldan bakarsanız ünlü markalarında var ama güvenemedim kullanan var mıdır acaba
papatyakokulugece zelis61 yok canım onun öyle dediğine bakma sen ben kullandım kullanıyorum o dediğin boncuklu elyafı yıkanıyor tabiki ama yıkandıkca inceliyor yorgan
zelis61 papatyakokulugece elyaf yorganlarim benimde var yıkıyorum kullanıyorum ama terletiyor netice de suni bisey sağlıklı değil. Yunlerimde var ama hem ağır hem bakımı zor diye kullanmak istemiyorum