vhzz Ağır kaldırmak,perde asmak,merdiven inip-çıkmak düşüğe neden olurmu? 12 haftalık gebeyim,kaynanam sürekli iş yaptırıyor.Yapmayınca da surat asıyor,üstelik yaşlı banyosunu da ben yaptırıyorum.Fiziken çok yoruldum,dünden beridir belim kopuyor.
ayaniz vhzz tabiki olabilir yani. Özellikle perde asmak vs . İlk 3 ay böyle ağır işlerden kaçınılmalı kesinlikle..
Daisyy000 vhzz Eşiniz bu konuda susup oturuyor mu? Kadın surat yapıyor diye gebeliğinizi riske sokmamanız lazım…
nyra vhzz Allah yardımcınız olsun 🙏 rahatsızlandığınızı söyleyin ve yapmayın. Surat asması yada laf söylenmesi umrunuzda olmasın bence. Bende 2 çocuğum var 14 haftalık hamileyim. Eşimle yapıyoruz temizliği. yemeği ben yapıyorum işten geliyor yiyoruz mutfağı o temizliyor sonra temizlik h.sonu da detaylı yapıyoruz. Bazen ben dayanamıyorum işteyken koltukları falan çeke çeke halı çırpmalı falan baya detaylı yapıyorum ama sonra da belimden ayağa kalkamıyorum 3 fıtık var gebelikle birlikte çok ağrım olmaya başladı kendime kızıyorum sonra derdin neydi de yaptın diye 2 gün yatıyorum sonra.Yani çok şükür bir şey olmadı ama dikkat etmemiz gerek yinede inş bende durabilirim yerimde artık.büyüyünce de tehlikeli zaman geçti diye bir şey yok bir sürü risk var
twobabymomm vhzz öncelikle inşallah sağlıkla kucagniza alırsınız hamileyken böyle yapan doğumdan sonra lohusa halinizle de inşallah basiniza bela olmaz. Düşüncesiz insanlardan gerçekten nefrettt. Doktor yatıp dinlen dedi riskli diyin size de bebeğe de yazık 🫶
birthecene vhzz kaynananız az yesin de kendine bakıcı tutsun perde asmak nedir ya kolay mı bunları yapmak siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün kocanıza nazlanın ya biraz sizi de bi ana doğurdu
sumeyyesummerr vhzz benim kaynanamda kaynanasına bakıyormus. İndir kaldır derken kimsede sen hamilesin yapma dememiş yardım istemiş etmemişler. 7 aylıkken bebek düşmüş. Bence surat asmasına o kadar takılma düşük yapsam daha mı iyi olacak