teraziela vanilya_kokusu_ 29 hafta olduk 💜 lahana🥬 artık beni de bir telaş korku heyecan sardı az kaldıkça🙏☺️🤗
teraziela vanilya_kokusu_ Allah yardımcımız olsun zaman yaklaştıkça insan bir tedirgin olmuyor değil🫣
vanilya_kokusu_ teraziela ya benim sırtım çok ağrıyor bugün kürek kemiği olur ya şag sol sendede öyle oluyor mu hic
teraziela vanilya_kokusu_ Bende daha çok bel ağrısı oluyor canım ama senin dediğin de normal bebek büyüdükçe vcd yapısı değişiyor 🤭
bohembircadi teraziela Ah o ağrılar🥺 Allahım tez zamanda ağrıları şifalandırsın 🙏🏼🌻 Bugün çok hareket ettim sanırım sağ kaburgam bana göz kırpmaya başladı 🥲
Busraaaakkk teraziela Evett göbek her hafta büyüyor ben 1 aydır pilatese gidiyorum canım o kadar faydası oldu ki ağrılara, imkanın varsa yazıl hemen
vanilya_kokusu_ teraziela aşkım valla ben hazırlıklı olacam bu ay riskli guruba girdim ben 😂 sinirden gülüyorum Allah’ım nolur vaktinde gelsin
penbe_karisi teraziela pijama ve emzirme sutyenlerimin gelmesini bekliyorum aşkım kargoda gelsin yıkayıp çantamı hazirlicam 🥹🥹🥹🥹
teraziela Busraaaakkk Ben 29+1 bende ocakta başlıcam valize hiç belli olmuyor kızım 36+4 doğmuştu iyi ki hazırlamıştım yoksa yanmıştım sende haftaya bakma yavaş yavaş hazırla derim☺️
teraziela Busraaaakkk Birde insan ağırlaştıkça daha zor geliyor iyi hissediyorken yapmak lazım🤗🤗 o küçük kıyafetleri yıka ser kurutta zor yani demedi deme 🤭
teraziela penbe_karisi ben bir emzirme sütyeni aldım üçlü büyük beden olsun dedim rahat olsun diye çok büyük geldi iade ettim küçklerini bekliyorum :) kapı süsü ve hediyelik eşya sipariş etcem önerdiğin sayfa var mı ☺️